500 €

Marinele Bulgariei

Peste 250 mile marine de navigatie in largul coastei bulgaresti a Marii Negre. Expeditie nautica in care ne propunem acostarea in majoritatea marinelor din Bulgaria, cu navigatie de zi cat si de noapte, cand echipajul se va imparti in carturi.

Marea Neagra
Expeditie nautica
Inscrie-te!

Unde navigam?

Vom naviga costier, de-a lungul tarmului Bulgariei si vom acosta in Port of Varna, Sveti Vlas Marina, Marina Nesebar, Sozopol Port. Navigatia offshore este o activitate meteodependenta, unul din motivele pentru care skipperul desemnat de club poate decide schimbarea traseului sau opriri neprevazute (dictate de prognoza, motive tehnice, pentru reaprovizionare sau doar pentru odihna.

Pe tot timpul transferului, skipperul desemnat de club va fi conducatorul expeditiei, responsabil de buna desfasurare a voiajului. El va hotari momentul plecarii de la cheu, alegerea traseului, repartizarea carturilor si a rolurilor pe barca etc. si va coordona si gestiona aprovizionarea necesara.

E nevoie de experienta?

Programul Marinele Bulgariei este un program deschis atat catre skipperi ce vor sa acumuleze experienta cat si catre participanti aflati la primul contact cu navigatia.

Ce costuri implica?

Participarea la un transfer se face in baza unei cotizatii achitate catre club, in cuantum de 500 euro.

Costurile necesare executarii voiajului (provizii la bord, combustibil, taxe portuale etc.) vor fi de tip "shared costs" (se vor imparti in mod egal intre membrii echipajului, excluzand skipperul).

Eventualele pagube survenite in timpul transferului (in limita acoperirii fransizei asigurarii ambarcatiunii) va fi suportata de asemenea in mod egal de membrii echipajului.

Barca partenera
Private Boat

Barca partenera

Fii tu skipper!

Ia-ti prietenii la bord si vino cu noi ca barca partenera! Fa primul pas in a-ti asuma responsabilitatea de skipper, intr-o flotila organizata. Pe tot parcursul evenimentului vom fi alaturi de tine la planificarea traseului, acostari, ancorari etc. Te asistam cu inchirierea ambarcatiunii, asigurari, check-in si check-out.

Vreau barca mea!