Free

Sailors Night Out

Bucharest
Social event
Every thirstday

Cum se desfasoara cursul?

Durata: 3 zile in Delta Dunarii

Ziua 1: Practica: Tulcea - Crisan, Teorie: Constructia navei, Motoare, Instalatii, Manevra Navei (I), Vitalitate, Practica: Acostari, Plecari de la cheu

Ziua 2: Teorie: Manevra Navei (II), Meteo, Navigatie, Salvarea vietii pe mare, Practica: Manevra navei, Manevra de om la apa

Ziua 3: Teorie: Legislatie, COLREG, RND, Test grila, Practica: Crisan - Tulcea

CE PROGRAM TI-AM PREGATIT?

[read more=Detalii less=Restrange]

Durata: 3 zile in Delta Dunarii cate 8 ore pe zi + examen practic ANR

Locatie cursuri: la unitatea de cazare si pe canalele navigabile

Cursuri: cate 4 ore teorie, urmate de 4 ore de practica / zi.

[/read]


CE STUDIEZI PENTRU UN PERMIS DE BARCA CATEGORIA C, D?

 [read more=Detalii less=Restrange]

Manavra barcii cu motor, marinarie, introducere in navigatie, constructia si vitalitatea navei, RND (Regulamentul de navigatie pe Dunare), COLREG si legislatie – cursurile acoperite pentru obtinerea unui permis de barca.

www.scoalanautica.ro/suport   www.scoalanautica.ro/teste

[/read]


LA CE CHELTUIELI SA TE ASTEPTI?

 [read more=Detalii less=Restrange]

Cost Pachet: 500 Euro fara TVA (scoala nautica, transport pe apa, ambarcatiuni, combustibil, instructori, examen practic ANR pentru permis de barca cu motor).

Costuri Suplimentare: transport pana in zona Tulcea, cazare, provizii si taxe ANR examen permis de barca clasa C si D.

[/read]


TREBUIE SA URMEZ O SCOALA PENTRU A OBTINE UN PERMIS DE BARCA?

 [read more=Detalii less=Restrange]

Incapand cu finalul anului 2016 pentru obtinerea unui permis de barca clasele C si D trebuie sa urmati o scoala nautica specializata acreditata de ANR, ce urmeaza o programa teoretica si practica aprobata de aceasta institutie.

Pentru a va putea inscrie la examenele ANR pentru obtinerea unui permis de barca clasa C si D aveti nevoie de diploma de absolvire a cursurilor scolii noastre de navigatie si de trecerea examenului practic cu un reprezentant ANR, de conducere a unei ambarcatiuni cu motor.

Partea teoretica va acoperi: principiile de manevrare in siguranta a unei barci cu motor, conducerea ambarcatiunilor in diferite conditii de trafic si meteo, insusirea regulilor de siguranta si salvare pe apa, precum si negocierea situatiilor de urgenta. Materiile cuprinse in programa de studiu pentru obtinerea unui permis de barca: manevra navei cu motor, folosirea mijloacelor individuale de supravietuire, marinarie, matelotaj, RND (Regulamentul navigarii pe Dunare), COLREG, navigatie incepatori si notiuni de acordarea primului ajutor medical.

Desi acest pachet va da dreptul navigarii pe apa interioare si maritime in limita a 6 mile marine de la tarm, pentru a putea conduce un velier este necesar un permis de barca pentru categoria S, navigatie cu vele. Pentru aceasta este necesara absolvirea unui curs de skipper, axat exclusiv pe navigatia cu vele, necesar clasei S. Cu diploma obtinuta in urma trecerii unei probe teroretice si practice sustinute la scoala noastra nautica, se poate preschimba un permis de barca categoria A, B, C si/sau D, cu unul la care se va adauga si simbolul clasei S de navigatie.

[/read]


O singura categorie

O singura categorie

300 euro/cat.

Poti opta pentru o singura categorie de cursuri, C sau D, in functie de necesitate.

Inscrie-te!
Reduceri grupuri
-10%

Reduceri grupuri

360 euro/pers.

Vino cu 3 sau mai multi prieteni si beneficiati de un discount de 10%

Inscrie-te!